Per què Orfeo?

A Orfeo coneixem i compartim el plaer de degustar un bon cafè, per això seleccionem acuradament els tipus de cafès, tant Aràbigues com Robustes, cercant sempre les millors collites. Els nostres experts realitzen exahustives cates per obtenir la mescla d’orígens perfecta i garantir així una tassa de cafè de sabor extraordinari.

"Orfeo,
passió per el cafè,
compromís per la qualitat."

1.- DES DE 1961 - EXPERIENCIA I CONEIXEMENT:

Fa casi 50 que ens dediquem a la torrefacció i comercialització del café, han canviat els temps, però no la nostra essència: “passió per el cafè, el compromís amb la qualitat...”. Aquesta experiència de tants anys es tradueix en un profund coneixement, no només del cafè, sinó també de les necessitats i gustos dels clients, als qui escoltem i servim amb la diligència del primer dia.

2.- ORIGENS DE QUALITAT – COLLITES SELECCIONADES:

Seleccionem els nostres cafès dels millors orígens i collites. Per preparar les nostres mescles utilitzem majoritàriament cafès de la varietat Aràbiga de la més alta qualitat, i d’aquests en seleccionem les cribes més grosses, que són les més apreciades. Cerquem aquells cafès que ens proporcionen una magnífica aroma, de gran acidesa, suaus, afruitats i amb un baix nivell de cafeïna.

3.- TORRAT AL PUNT - CAFE RODO:

La torrada del cafè es tracta d’un procés gairbé artesanal: Fem les torrades sac a sac, és dir, un máxim de 70 kg per torrada, i mai es mesclen els diferents orígens, ja que cada sac té les seves pròpies característiques i requereix un torrat determinat. Un cop torrat, el cafè es torna a reposar en sacs perquè el gra sui i pugui desplegar tot el seu cos i aroma un cop és a la tassa.

4.- CONTROL EXHAUSTIU – GARANTIA DE QUALITAT:

El procés que es fa servir a casa nostra a l’hora de comprar els cafès passa per analitzar rigorosament les mostres de cada partida. Es fa un primer examen visual del cafè verd on, a banda del seu aspecte, es comprova colorimetria dels grans, així com la seva humitat, mida i la possible existència de defectes.

A continuació es torra al laboratori, a una temperatura i temps adequats que ens permeten fer el tast del tipus Brasiler, diferent al del Espresso, on hi participen el mestre torrador i altres experts, a fi de valorar la qualitat de la mostra.

El segon tast es fa amb el torrat al punt d’Espresso habitual a casa nostra, seguint el mètode utilitzat al nord d’Itàlia, consistent en no excedir-se en la torrada. D’aquesta manera s’evita que s’amaguin els defectes de la matèria primera, i permet identificar al màxim la seva aroma i gamma de sabors.

Per acabar realitzem les mescles i en catem la tassa final tal com ho farien els nostres clients en els seus establiments, per comprovar-ne l’excel.lència... i ja està llest perque els nostres consumidors puguin gaudir del seu cafè Orfeo.

5.- EQUIP PROFESSIONAL – CLIENT SATISFET:

Volem que un client d’Orfeo sigui un client satisfet. Per aquest motiu disposem d’un equip comercial que dispensa un tracte excel.lent als nostres clients, que amb el temps acaben esdevenint amics. La puntualitat en les entregues, l’assessorament tècnic i la màxima disponibilitat formen part de la nostra manera d’entendre el negoci.